Spelsida.se Läs om allt inom spelvärlden.

1apr/090

Rainbow Six Vegas 2

Efter att ha lirat Ranibow Six Vegas (1) ett tag så var det dags för att testa 2:an lite. Ganska mycket är likt det första spelet.. eller snarare det mesta är likt. Nya banor men annars mest lika. Det känns lite som om det är svårare i tvåan än ettan, sticker man fram huvudet i en dörröppning utan att ha koll på läget så får man oftast en kula i huvudet :(

Det finns ett system för experience, ranking och upplåsning av nya vapen men jag har inte riktigt förstått vad det egentligen ska vara bra till. Men jag har inte lirat så mycket än så det blir kanske klarare framöver.

Som sagt mycket likt ettan men minst lika bra så gillade du ettan kommer du att gilla detta.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.