Spelsida.se Läs om allt inom spelvärlden.

25mar/072

Flash Circle TD (Tower Defence)

Nu har uppföljaren till det lilla flashspelet, Flash Element TD kommit. Själva idéen är samma, ha ihjäl så många kryp som möjligt. Dock så har man inte liv som i Flash Element utan nu gäller det att hålla antalet kryp under 100 (eller 80 på Hard).

Man bygger sina torn och uppgradera, etc., allt för att hålla krypen borta. Det gäller hela tiden att försöka bygga tornen på bästa platserna så man kan göra maximalt med skada.

Min strategi är att bygga torn med splash-skada samt slow-torn som gör att man skadar flera på en gång. utöver dessa så bygger jag air-torn som tar hand om de flygande krypen.

Jag har lyckats ta mig över nivå 100, dock krävdes det en del klickande på slutet för att verkligen sammla ihop krypen med mina slow-torn så splash-tornen gjorde bra med skada.

Ta och spela lite och se om ni kan lyckas komma över nivå 100.


Flash Circle har nu blivit uppdaterat och man har t.ex. lagt till 5% ränta, dock har detta gjort att man kan få lite för mycket pengar. Hur som helst lyckades jag få till följande poäng:

highscore

Nu känns det dock som det för vara slutspelat för min del, det är helt enkelt inte så roligt längre. Samt att det tar timmar innan man kommer till samma nivå igen, timmar som jag inte riktigt har just nu.

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. Oj, det fastnade man såklart i ;)

    Lyckades passera lvl 100 nu.. lvl 120 med 6750 points.. upptäckte nu att man kunde få ränta på pengarna så nästa gång ska jag snåla från början.

    Blanda spash och slow torn visade sig vara bäst även för mig hittils. Byggde en mix av slow och splash. ca 1:3 förhållande och sedan splash fullt uppgraderade medan slow inte alls uppgraderade. Sedan byggde jag air lite nu och då när de jag hade inte kunde hålla bort de flygande.

  2. Såg att de har lagt på creep bonus och ränta nu. Ska se om jag kan ta mig lite längre nästa gång jag har tid att sitta och klicka lite :)


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.